tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tarjoiluehdotus

Seuraan satunnaisesti hauskan PurseBlogin päivityksiä laukuista ja ilmiöistä niiden ympäriltä. Sinne tulee arvioita ja nostoja kauden herkuista, tulevien mallistojen kuvia ja kaikkea tältä väliltä. Tässä hauska esimerkki tuosta välimaastosta.


Nämä Célinen Luggage -keksit ovat hurmaavia ja mahtava idea korvaamaan joulupiparit. Pienet taideteokset on väkertänyt newyorkilainen leipomo. Saatavuus on parempi kuin laukussa eikä tarvitse kitsastella väriä valitessa.

Toinen mahtava postaus sivustolla oli kurkistus Balenciagan syksyn värikarttaan. Pysäyttävää. Tällainen valikoima pitäisi olla eteisessä. Mikä sävy sopii tänään päivän asuun... Löydätkö suosikkisi syksyn väreistä?



11 kommenttia:

  1. I <3 BALENCIAGA! Varsinkin Giant 12 City Tote.. Vielä joskus :)

    VastaaPoista
  2. Jacynthe minulle! :) Crocus ja Lagon kyllä kelpaavat myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värivaihtoehtoja on kyllä kiitettävän paljon! Tuossa antiikkinahassa toimii mielestäni kivasti juuri nuo hieman tummemmat sävyt.

      Poista
  3. Oh la laa, ihania kuvia!
    Hassua, että ihan ihan alussa en tykännyt Célinen Luggagesta, koska en tykännyt noista "siivekkeistä". Siitä tuli jotenkin mieleen jotkut, jotka pitävät Birkiniään niin, että siihen tulee siivekkeet, eli litistävät laukkuparkansa siten - me, never!
    Mutta nyt sulateltuani ja nähtyäni monta väriä livenä, tykkään!

    Balenciagasta ottaisin gris poivren tai miksei vaikkapa keltaisen! Vastaavan telineen näin Célinen Dubain putiikissa, jossa Shopper Toteja roikkui kaikissa mahdollisissa väreissä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Joo, minun oli pakko laittaa nuo kuvat, kun ne ovat niin herkulliset.
      Tuo Luggage vaati kyllä vähän totuttelua, vaikka se toikin mukavaa vaihtelua laukkumalleihin. Harmi, että se on vähän liian käsilaukkumainen makuuni. Jos siitä tulisi joku maxikoko, niin sitten. Sen lisäksi, että se on kaunis, on se varmasti myös käytännöllinen.

      Haa, ding ding ding Birkin. Jos haluat, ei ole pakko, niin voitko valottaa hieman tuota hankinnan koreografiaa? Löysitkö valmiina liikkeestä vai tilasitko? Kauanko tuota sai odottaa?

      Poista
  4. Kuriiri toimitti B:n kotiin joskus nelisen vuotta sitten. Tilasin sen liikkeen kautta, haluamassani värissä
    (joka ei ole musta ;)), odotusaikaa kertyi muistaakseni noin 9 kk. Väriin, nahkaan ja kokoon (35) olen edelleen oikein tyytyväinen! Tämän lisäksi minulla on rennommat Garden Party ja Evelyne - joukkoon mahtuisi kernaasti vielä clutch-kokoinen Jige ja vaikkapa käytettynä hankittu Kelly retourne olkahihnalla! Jige on muuten hyvännäköinen miehillä asiakirjasalkku-koossa, vink vink! (Jepsukalla taitaa olla sellainen.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, olen aina miettinyt pitääkö laukku noutaa eri reissulla, mutta tietenkin DHL hoitaa. Eli tilaukseen sitten vain…
      Klassinen malli ja laatu toimivat aina. Sinullahan on sitten täysi kokoelma! Evelyne on myös tosi hieno ja klassinen. Jige toimisi varmasti myös itselläni ja haaveilen myös HAC:ista...

      Poista
  5. Cassis! Sopisi varmaan kaikkiin niihin väreihin, joita vaatteissa käytän. Aika namut kuvat olet löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuokin on herkullinen väri ja PurseBlogissa on kyllä aivan mahtavia kuvia!

      Poista

Hauskaa, että jaksoit jättää kommenttia, se piristää aina! :)
Thanks for the comment, I really appreciate it! :)